Foto: RIA Novosti/Scanpix

Par trenera karjeras beigām svētdien paziņoja čehu speciālists Mareks Sikora, kurš līdz šim bija Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Baltkrievijas komandas Minskas "Dinamo" galvenais treneris.

Kā ziņots, Minskas "Dinamo" svētdien zaudēja arī ceturtajā Gagarina kausa Rietumu konferences ceturtdaļfināla spēlē Maskavas "Dinamo" komandai, ko trenē Latvijas speciālisti Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš. Šajā sērijā minskieši cieta neveiksmi ar rezultātu 0-4.

Kā ziņots, Minskas "Dinamo" sērijas ceturtajā cīņā zaudēja ar 1:3.

"Komanda manā vadībā neizpildīja uzdevumu - mēs neiekļuvām izslēgšanas spēļu otrajā kārtā, turklāt zaudējām ar smagu rezultātu 0-4," pēc mača izteicās Sikora. "Tāpēc esmu pieņēmis lēmumu par trenera karjeras beigām. Ne tikai "Dinamo" komandā, bet vispār."

Gagarina kausā Minskas "Dinamo" komanda spēlēja otro reizi vēsturē. Pagājušajā sezonā tā pirmajā kārtā ar 3-4 piekāpās Jaroslavļas "Lokomotiv" vienībai.

63 gadus vecais Sikora Minskas "Dinamo" komandai pievienojās pirms pagājušās sezonas. Savukārt KHL pirms tam viņš sezonu trenēja Jekaterinburgas "Avtomobilist" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!