Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Policija pēc pirmdienas vakarā notikušās Rīgas "Dinamo" un Maskavas "Spartak" hokeja spēles par sīko huligānismu aizturējusi vismaz 10 līdzjutējus, aģentūrai BNS pastāstīja Rīgas reģiona policijas pārvaldes pārstāvis Toms Sadovskis.

Foto galerija

Septiņi no aizturētajiem ir Krievijas pilsoņi, bet trīs - Latvijas. Viņi visi atrodas Brasas policijas iecirknī. Vēl vairākus līdzjutējus par administratīviem pārkāpumiem aizturējušas citas policijas nodaļas, bet Sadovskis par to sīkāk pastāstīt nevarēja.

Jau vēstīts, ka "Arēnā Rīga" gaidīja ierodamies apmēram 500 Krievijas futbola kluba " Spartak" līdzjutēju, kuru nelāgās slavas dēļ tika ieviesti īpaši drošības pasākumi.

Zinot " Spartak" futbola fanu neprognozējamo uzvedību, Rīgas "Dinamo" vadība sadarbībā ar Valsts policiju un "Arēnas Rīga" administrāciju ieviesa vairākus hokejā neierastus drošības pasākumus, lai nepieļautu masu nekārtības vai huligāniskus incidentus. " Spartak" faniem būs atsevišķa biļešu kase, sava ieeja arēnā, turklāt sektorus, kur viņi atradīsies spēles laikā, īpaši norobežos, un tos pastiprināti uzraudzīs policijas darbinieki.

Tāpat vēstīts, ka "Dinamo" šajā spēlē zaudēja "Spartak" ar rezultātu 1:2.

Aculiecinieka video: Spartaks Lukaševičs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!