Foto: F64

Pie punktiem Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlēs sestdien tika Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" tiešie konkurenti cīņā par vietu Gagarina kausa izcīņas turnīrā Mitišču "Atlant" un Podoļskas "Vitjazj".

Savainotā latviešu uzbrucēja Roberta Jekimova pārstāvētā "Atlant" komanda, kuras vārtsargu treneris ir Latvijas speciālists Sergejs Naumovs, savā laukumā ar rezultātu 2:3 (1:1, 0:1, 1:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā zaudēja Jekaterinburgas "Avtomobilist" hokejistiem.

Pēdējās sešās spēlēs "Atlant" komanda pamīšus tikusi pie uzvarām un cietusi zaudējumus.

Kaut "Atlant" komanda par Jekimova piesaistīšanu pavēstīja vēl Ziemassvētkos, tomēr uzbrucējs šajā laikā laukumā devies vien divos mačos, kopā nospēlējot tikai nepilnas desmit minūtes. Pašlaik viņš ir savainots un, iespējams, šosezon laukumā vairs neatgriezīsies.

Tikmēr "Vitjazj" komanda savā laukumā ar rezultātu 2:1 (0:0, 1:0, 1:1) pārspēja Vladivostokas klubu "Admiral", kurā galvenā trenera palīgs ir Latvijas speciālists Andrejs Maticins.

Podoļskas klubs tādējādi pārtraucis trīs zaudējumu sēriju, bet "Admiral" piedzīvoja savu trešo zaudējumu pēc kārtas.

Pašlaik Rietumu konferencē astoto vietu ar 73 punktiem 52 spēlēs ieņem latviešu speciālista Pētera Skudras trenētā Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komanda, Rīgas "Dinamo" pēc zaudējuma Čelabinskas "Traktor" seko ar 71 punktu 55 mačos, "Vitjazj" un Čerepovecas "Severstaļ" kontā arī ir 71 punkts attiecīgi 54 un 53 spēlēs, bet ar 70 punktiem 54 mačos 12.vietu ieņem "Atlant".

Tikmēr "Admiral" komanda Austrumu konferencē ar 64 punktiem 53 spēlēs ieņem devīto vietu, no labāko astoņnieka atpaliekot par sešiem punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!