Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Viens no jaunākajiem Rīgas "Dinamo" spēlētājiem, uzbrucējs Ainārs Podziņš ir pateicīgs komandas vadībai par iespēju piedalīties Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) "play-off" sērijas spēlēs un sola, ka Rīgā komanda cīnīsies par uzvarām.

"Otrā spēle Maskavā mums nesanāca, ielaidām muļķīgus vārtus, taču nepiegriezīsim tam tagad vērību, tagad mums ir jāgatavojas divām spēlēm Rīgā," intervijā "allhockey.ru" saka Podziņš. "Rādīsim saviem līdzjutējiem labāko hokeju. Rīga ir noskaņota uzvarēt un iet tālāk."

"Esmu ļoti pateicīgs komandas vadībai par izrādīto uzticību, par spēles laiku, kas man tiek piešķirts," piebilst jaunais hokejists. "Treneri man velta daudz uzmanības, analizē kļūdas, no maniem mīnusiem veido plusus, tā kā arī es šajās spēlēs rādīšu visu labāko, ko protu."

Pirmajā spēlē Ainārs Podziņš, kurš spēle rīdzinieku ceturtajā maiņā, uz ledus pavadīja vairāk kā 11 minūtes, otrajā mačā ceturtdien – 10 minūtes.

Jau ziņojām, ka šīssezonas KHL "play-off" pirmās sērijas pirmajā mačā Rīgas "Dinamo" papildlaikā ar 2:1 uzvarēja Maskavas "Dinamo", bet otrajā maskavieši revanšējās ar 8:4, izlīdzinot sērijas rezultātu, 1-1.

Nākamās divas "play-off" spēles notiks sestdien un svētdien Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!