Foto: F64

Latvijas hokeja izlases aizsargs Georgijs Pujacs pagarinājis līgumu ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Omskas "Avangard", vēsta komandas oficiālā mājaslapa internetā.

Līgums ar Latvijas aizsargu pagarināts uz diviem gadiem.

"Pieņemot lēmumu par līguma pagarināšanu ar Pujacu, mēs novērtējām spēlētāja progresu šajā sezonā," teica "Avangard" ģenerālmenedžeris Vladimirs Kapulovskis. "To apstiprina viņa statistikas rādītāji, kas ievērojami uzlabojušies, salīdzinot ar pagājušo sezonu."

"Aizvadītajā sezonā mūsu komandā viņš iekrāja piecus rezultativitātes punktus, bet šogad tie jau ir 12 punkti, pietam Pujaca lietderības koeficents ir +14," turpināja ģenerālmenedžeris. "Galvenais treneris Petri Matikainens uzskata, ka uz šo aizsargu var paļauties grūtās situācijās. Georgijs vairākkārt ir pierādījis, ka ir viens no vadošajiem spēlētājiem gan laukumā, gan ģērbtuvē."

KHL čempionātā Pujacs savas karjeras laikā spēlējis arī Rīgas "Dinamo", Toljati "Lada" un Novosibirskas "Sibirj" komandās.

KHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Avangard" ar 101 punktu 50 spēlēs ir pirmajā vietā, kamēr visas līgas kopvērtējumā Omskas vienība ir otrajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!