Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubam Rīgas "Dinamo" par uzvaru Krievijas pilsētas Ņižņijnovgorodas apgabala gubernatora kausa izcīņas trešajā spēlē jāpateicas vārtsargam Mārim Jučeram, uzskata rīdzinieku galvenais treneris Peka Rautakallio.

Kā ziņots, aizvadītajā cīņā "Dinamo" ar rezultātu 3:0 (0:0, 2:0, 1:0) piektdien uzvarēja vietējo "Torpedo" komandu.

Rīgas "Dinamo" pēc trim turnīra kārtām ar trim uzvarām ieņēma pirmo vietu, kas komandai sestdien ļaus spēlēt turnīra finālā.

"Mēs šodien paveicām ļoti labu darbu," Rautakallio teikto citē līga. "Spēlētāji cīnījās no sākuma līdz pat beigām. Var teikt, ka esam izturējuši ļoti nopietnu eksāmenu."

"Spīdošu spēli aizvadīja Jučers. Tāpat esmu ļoti apmierināts ar mūsu gados jaunajiem spēlētājiem, kuri šodien sajuta, kādā līmenī viņiem nāksies spēlēt," uzskata treneris. "Spēlētāji attaisnoja manas cerības."

Iepriekš turnīrā Latvijas vienība ar rezultātu 3:2 pagarinājumā uzvarēja Maskavas "Spartak" komandu, bet turpinājumā ar 5:3 pārspēja Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto līgas čempionvienību Maskavas "Dinamo".

Pēc viena apļa turnīra sestdien notiks spēles par vietām, kur par pirmo vietu sacentīsies Rīgas "Dinamo" un "Spartak", bet abas pārējās vienības cīnīsies par trešo vietu.

Kopumā pirms jaunās sezonas Rīgas "Dinamo" paredzētas desmit pārbaudes spēles, no kurām aizvadīta puse.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!