Foto: F64
Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Peka Rautakallio pēc zaudējuma Popradas "Lev" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē atzina, ka zaudēts ir labai, spēcīgai komandai.

"Apsveicu "Lev" ar ļoti labu spēli," preses konferencē teica Rautakallio. "Mūsu uzdevums bija sagatavoties spēlei pret labu komandu, neskatoties uz to, ka piedzīvojusi pirms tam piecus zaudējumus. Pretinieks no paša spēles sākuma radīja spiedienu, un mēs netikām ar to galā. No mūsu puses tā bija spēle, kādu es vairs negribu redzēt."

Treneris noliedza, ka vaina būtu rīdzinieku fiziskajā formā. "Ar fizisko pusi nav problēmu," viņš teica. "Nedēļas nogalē aizvadījām vieglus treniņus, gatavojāmies spēlēm. Bet mēs runājam šai gadījumā nevis par kājām, bet par galvu..."

Popradas "Lev" treneris Radims Ruliks neslēpa gandarījumu par uzvaru, kas Slovākijas klubam bija pirmā KHL čempionātā.

"Bija grūti sagatavot komandu, jo zaudējām piecas iepriekšējās spēles, bet Rīgai, kā zināms, ir laba komanda, daudz labu ārzemju spēlētāju," atzinās treneris. "Mums tā bija liela motivācija. Pret Maskavas CSKA nospēlējām slikti, visi puiši to apzinājās, un tāpēc centās. Visi cīnījās un šo uzvaru nopelnīja visi."

Kā ziņojām, Rīgas "Dinamo" piekāpās Popradas "Lev" ar 0:2.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!