Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē ceturtdien bez rezultativitātes punktiem palika pēdējā laikā teicami spēlējošais Latvijas izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, bet viņa oārstāvētā komanda Podoļskas "Vitjazj" ar 2:3 pēcspēles "bullīšos" piekāpās Kazaņas "Ak Bars".

Daugaviņš bez punktiem palicis otrajā spēlē pēc kārtas, bet pirms tam 11 mačos bija guvis sešus vārtus un izdarījis deviņas rezultatīvas piespēles. Ar 15 rezultativitātes punktiem Daugaviņš ir otrs labākais līgā, bet tikpat punktu ir "Avtomobiļist" uzbrucējam Aleksejam Makejevam, kurš gan guvis deviņus vārtus.

Ceturtdienas spēlē Daugaviņš laukumā bija 22:18 minūtes, izdarīja divus metienus pa vārtiem un uzvarēja septiņos no desmit iemetieniem.

Spēles gaitā "Vitjajz" atspēlējās no 0:2, bet neizšķirtu panāca vien nepilnas četras minūtes pirms pamatlaika beigām. Pēcspēles metienos "Vitjazj" zaudēja ar 2:3, ar šādu rezultātu arī piekāpjoties visā mačā.

KHL regulārā čempionāta kopvērtējumā Rietumu konferencē "Vitjazj" ar 13 spēlēs gūtiem 13 punktiem ieņem astoto vietu, bet pastarīte Rietumu konferencē ar pieciem punktiem desmit spēlēs ir Rīgas "Dinamo". Latvijas klubs savu nākamo spēli aizvadīs piektdien, kad Helsinkos tiksies ar "Jokerit".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!