Foto: F64

Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" ceturtdien aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas labāko spēli, uzvarot Novosibirskas "Sibirj" hokejistus, uzskata vārtsargs Jakubs Sedlāčeks.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" savā laukumā "Sibirj" pārspēja ar rezultātu 2:0, Sedlāčekam atvairot visus 38 pretinieku metienus.

"Manuprāt, parādījām absolūti citu spēli, salīdzinot ar iepriekšējo zaudējumu. Domāju, puiši bija aizmirsuši iepriekšējo spēli, kurā rādījām blāvu sniegumu. Jau no pirmajām minūtēm spēlējām pārliecinoši. Domāju, šī bija sezonas labākā spēle," Rīgas "Dinamo" mājaslapā citēts Sedlāčeks.

Pēc zaudējuma Habarovskas "Amur" vienībai, komandas galvenā trenera vietas izpildītājs Normunds Sējējs izteica neapmierinātību ar komandas attieksmi jau spēles dienas rītā.

"Sezonā ir 60 spēles. Diemžēl, ne katrā spēles dienā spējam tik labi noskaņoties, kā gribētos. Un, nereti, tas ir jūtams jau spēles dienas rītā, kāds būs rezultāts vakarā. Tā bi pārliecinoši.ja cita diena, kuru netaisāmies atkārtot. Šodien pierādījām, ka varam spēlēt," turpināja Sedlāčeks.

Sedlāčeks ir ļoti priecīgs, ka Sējējs viņam uzticas un liek viņam sargāt vārtus, jo tas viņam devis pārliecību.

"Pats jutos ļoti labi. Tagad tieku spēlēt pietiekami daudz. Jāsaka paldies treneriem par man izrādīto uzticību. Domāju, arī komanda spēlē pārliecinošāk, jo esmu iegājis ritmā. Viņi jūtās drošāk, ja aizmugurē ir kāds, kam var uzticēties. Spēlētāji laukumā jūt, vai kāds aizvada pirmo spēli vai ir iegājis ritmā," skaidroja čehu hokeja vārtsargs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!