Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" pirms došanās uz spēli Ņižņijnovgorodā mazliet mainījis sastāvu, ziņots kluba mājaslapā.

Latvijas komanda trešdien devusies uz Ņižņijnovgorodu, kur ceturtdien tiksies laukumā ar vietējo "Torpedo" vienību, kuras treneru sastāvā ir Sandis Ozoliņš. Spēle ceturtdien sāksies pulksten 18.00.

Šajā izbraukumā komandai līdz devās 22 hokejisti – trīs vārtsargi, seši aizsargi un 13 uzbrucēji. Salīdzinot ar otrdien aizvadīto spēli pret Omskas "Avangard" komandu, sastāvā nebūs Arsēns Hisamutdinovs, Gunārs Skvorcovs un Rīss Skārlets.

Hisamutdinovs spēles laikā guva savainojumu, bet Rīss Skārlets jau iepriekš spēlējis, neskatoties uz traumu, pēc mača atzina komandas galvenais treneris Vladimirs Krikunovs.

Ierindā gan atgriezušies aizsargs Džordons Sautorns, kā arī uzbrucēji Edgars Kulda un Emīls Porjē (attēlā), kurš šosezon bijis ceturtais rezultatīvākais vienības hokejists (14 punkti 36 spēlēs). Kanādas hokejists slimības dēļ laukumā nedevās pēdējos divos mačos.

"Dinamiešiem" izbraukums turpināsies ar 3. janvārī paredzētu spēli Nursultanā pret "Baris" komandu, bet 5. decembrī jāviesojas pie Ufas "Salavat Julajev" hokejistiem.

"Dinamieši" ar 35 punktiem 42 spēlēs saglabā pēdējo, 12. vietu Rietumu konferencē, un vairs tikai teorētiski pretendē uz iekļūšanu izslēgšanas spēlēs.

Rīgas "Dinamo" sastāvs:

Vārtsargi: Jūliuss Hudāčeks, Ēriks Vītols un Vladislavs Gross;

Aizsargi: Ralfs Freibergs, Patriks Ozols, Džordons Sautorns, Kristaps Zīle, Kārlis Čukste un Miks Tumānovs.`

Uzbrucēji: Lauris Dārziņš, Hanters Šinkaruks, Mārtiņš Karsums, Rudolfs Červenijs, Metjū Lorito, Nikolajs Jeļisejevs, Jere Karjalainens, Lukašs Radils, Filips Buncis, Jānis Švanenbergs, Gints Meija, Emīls Porjē un Edgars Kulda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!