Foto: dinamoriga.eu
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē pirmdien, 4. oktobrī, Rīgas "Dinamo" izturēja pretinieku piekopto spēka spēli, guva vārtus mača izskaņā un ar 2:1 (1:0, 0:1, 1:0) pieveica Riharda Bukarta pārstāvēto komandu Vladivostokas "Admiral".

Rīdziniekiem tā bija otrā uzvara pēdējās septiņās spēlēs, lai gan šajos mačos kopā gūti tikai astoņi vārti. Mazā rezultativitāte pēdējā laikā nav traucējusi Latvijas komandai iegūt sešus punktus, turklāt sezonas grūtākais - Tālo Austrumu - izbraukums sākts ar trim punktiem divos mačos.

Tālo Austrumu izbraukumu rīdzinieki noslēgs trešdien ar spēli pret Novosibirskas "Sibirj", bet pēc tam pa ceļam atpakaļ uz Latviju komanda 9. oktobrī viesosies pie "Soči" hokejistiem.

Rīdzinieki mačā izpildīja tikai 21 metienu, bet rīdzinieku vārtsargs Juhans Matsons tika galā ar 25 no 26 metieniem. "Admiral" visu maču piekopa spēka spēli, izdarot 49 spēka paņēmienus. Latvijas kluba hokejisti atbildēja ar 28 spēka paņēmieniem.

Pirmā perioda vidū pēc Laura Dārziņa metiena vārtu priekšā ripu pamanīja Lukašs Radils, raidot to vārtos. Čehu uzbrucējam tie bija pirmie vārti sezonā. Otrā perioda izskaņā "Admiral" panāca izlīdzinājumu, kad vārtu priekšā pie Matsina atsistās ripias pirmais bija Vladislavs Ušeņins.

Uzvaru Rīgas "Dinamo" komandai pamatlaika izskaņā izrāva Oskars Cibuļskis. Četras minūtes pirms trešā perioda beigām mājinieki nopelnīja noraidījumu, ko izmantoja Latvijas klubs - pēc Cibuļska plaukstas metiena ripa atrada ceļu vārtu devītniekā.

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!