Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" galvenā trenera amatam izraudzīti četri kandidāti, Krievijas medijiem izteicies Latvijas hokeja kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

"Domāju, ka 10-14 dienu laikā pieņemsim lēmumu par galveno treneri. Ir četri kandidāti – Somijas, Krievijas un Latvijas treneri. Vārdus gan nevēlos saukt," sacījis Savickis.

Rīgas "Dinamo" pagājušajā sezonā izteikti bija līgas vājākā komanda, sasniedzot vairākus antirekordus. Pēc sezonas galvenā trenera amatu zaudēja Pēteris Skudra, bet viņa pēctecis vēl nav izvēlēts.

Marta vidū par Rīgas "Dinamo" ģenerālmenedžeri apstiprināja Edgaru Bunci, kuram "uzdots sākt darbu pie komandas treneru korpusa un spēlētāju sastāva komplektācijas, kā arī citiem organizatoriskajiem jautājumiem, lai komanda veiksmīgi startētu 2021./2022. gada KHL sezonā".

Lai gan pēdējos gados allaž bijusi neskaidrība par Rīgas "Dinamo" finansēm un situāciju saistībā ar turpmāko dalību KHL sacensībās, Latvijas komanda neplāno izstāties no KHL, un trešdien KHL apstiprināja rīdzinieku dalību nākamajā sezonā.

Par vēlmi turpināt projektu marta sākumā raidījumā "Spried ar Delfi" sacīja arī Savickis. Kā norādīja Savickis, nestartējot Kontinentālajā hokeja līgā, kur dominē Krievijas komandas, Latvijas hokejs kļūtu provinciāls un "spēlētu uz dīķiem".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!