Foto: Kadrs no video

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" spēlētāji nogulēja mača pret Habarovskas "Amur" pirmās minūtes, nonākot iedzinējos ar trīs vārtu deficītu, atzina uzbrucējs Roberts Bukarts.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" sestdien izbraukumā Habarovskā ar 2:3 zaudēja "Amur" komandai.

"Iesākām maču nepārāk labi, bijām vēl aizmiguši, jo dzīvojam pēc Latvijas laika. Nogulējām spēles startu un vairs nepaspējām atgūt to, ko atdevām pirmajā trešdaļā," stāstīja Bukarts.

Pirmajā pārtraukumā treneri motivējuši spēlētājus, lai nepadodas, jo spēlēt atlicis vēl bija pietiekami daudz un iespējas atspēlēties būs.

"Treneri teica, ka pēdējais laiks mosties. Vēl bija 40 minūtes, lai rezultātu labotu un spēle nebija zaudēta. Ja cīnīsimies līdz galam, tad arī būs tās iespējas. Beigās tomēr mazliet laika pietrūka, arī mazliet spēka pietrūka. Tomēr naktis ir tādas saraustītas. Bet neko, tās nav nekādas atrunas. Parīt ir vēl viena spēle, kas arī nebūs vieglāka," viņš turpināja. "Kopumā man šī ir pirmā pilnā spēle šosezon pēc traumas un treneris vienkārši teica, ka jāiet uz vārtiem. Zināju, ka Fēliks Šucs ies zonā un metīs pa vārtiem, atliek tikai līdz uz vārtiem un meklēt ripu. Šoreiz ripa veiksmīgi atlēca un sanāca gūt vārtus."

Pirmdien, Vladivostokā Rīgas "Dinamo"komanda noslēgs šīs sezonas tālāko izbraukumu. "Svarīgs ir spēles sākums. Tur arī būs Kanādas izmēra laukums, kā mēs trenējamies Piņķos un esam pieraduši. Domāju, būs ātra, agresīva spēle. Jācer, ka aizies spēle vairākumā un mēs gūsim vārtus, un komanda būs vienota," noslēgumā sacīja Bukarts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!