Foto: F64

Rīgas "Dinamo" hokejisti Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kopvērtējuma vājāko komandu duelī ar rezultātu 1:3 (0:1, 1:2, 0:0) piekāpās Ņižņekamskas "Ņeftehimik" vienībai, piedzīvojot desmito zaudējumu pēc kārtas.

Ar šo uzvaru "Ņeftehimik" pārtrauca savu sešu zaudējumu sēriju. Šī bija abu komandu pārceltā spēle, kas bija paredzēta septembrī, tomēr Ņižņekamskas vienībā toreiz konstatēja saslimšanu ar Covid-19.

Aizvadītajā mačā pirmā perioda pēdējā minūtē Rafaels Bikmuļļins realizēja vairākumu un deva savai komandai vadību, bet rīdzinieki desmit minūtes vēlāk panāca izlīdzinājumu, kad vairākumā Zeks Mičels no vārtu priekšas izpildīja precīzu metienu. Tomēr prieki rīdziniem bija īsi. Nākamajās trīs minūtēs tika ielaisti divi vārti, precīzi metot Bulatam Šafiguļinam un Ļiboram Hudāčekam. Atlikušajā spēlēs laikā "Dinamo" bija iespējas gūt vārtus, taču rezultāts nemainījās.

Rīgas "Dinamo" mājas spēļu sēriju turpinās 12.novembrī ar maču "Soči" komandu, divas dienas vēlāk būs cīņa ar Jekaterinburgas "Avtomobilist", bet 16.novembrī sagaidāms duelis pret Gunāra Skvorcova pārstāvēto Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Šajā sezonā Rīgas "Dinamo" 18 spēlēs piedzīvojis 16 zaudējumus, bet pēdējās uzvara gūta 1. oktobrī, kad pēcspēles metienos izdevās pārspēt Minskas "Dinamo".

Portāls "Delfi" piedāvāja mača teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu notikumu aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!