Foto: F64

Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē šodien savā laukumā uzņem Austrumu konferences līdervienību Čeļabinskas "Traktor".

Spēle "Arēnā Rīga" sāksies plkst.19.30, un to tiešraidē būs iespējams vērot kanālā "TV6".

Rīgas "Dinamo" komanda nav spējusi uzvarēt pamatlaikā nevienā no deviņām oktobra spēlēm. Tikmēr "Traktor" komanda astoņās šomēnes aizvadītajās cīņās svinējusi piecus panākumus.

Iepriekšējā spēlē pirmdien Rīgas "Dinamo" ielaida piecus vārtus mazākumā un ar rezultātu 2:5 piekāpās spēcīgajai Magņitogorskas "Metallurg" komandai, piedzīvojot ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Šo trīs mājas spēļu sēriju noslēdzošajā mačā Rīgas "Dinamo" piektdien Liepājā tiksies ar līgas pastarīti Jekaterinburgas "Avtomobilist", kurā spēlē arī iepriekšējo divu sezonu Latvijas kluba vārtsargs Kriss Holts.

Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 17 punktiem 19 spēlēs pašlaik atrodas pēdējā, 14.vietā, bet "Traktor" komanda ar 36 punktiem 17 mačos ir Austrumu konferences līderpozīcijā.

Kā ziņots, regulārajā čempionātā katra komanda ar katru tiksies divas reizes, bet ar vienu vienību - četras reizes. Rīgas "Dinamo" četras reizes sacentīsies ar Baltkrievijas klubu Minskas "Dinamo". Kopumā regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 52 mačiem - pa 26 spēlēm savā laukumā un izbraukumā.

Rīgas "Dinamo" komandai šosezon izvirzīti visaugstākie mērķi, proti, izcīnīt Gagarina kausu. Savukārt minimālais komandas uzdevums ir iekļūšana izslēgšanas spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!