Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē šodien savā laukumā uzņem divkārtējos Gagarina kausa ieguvējus Kazaņas "Ak Bars", kuriem gan šajā spēlē nevarēs palīdzēt savainotais latviešu uzbrucējs Lauris Dārziņš.

Mačs "Arēnā Rīga" sāksies plkst.19.30, un to tiešraidē būs iespējams vērot Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanālā.

Šajā mačā Rīgas "Dinamo" komandai vairs nepalīdzēs Ainārs Podziņš, kurš devies uz Krievijas U-20 izlases treniņnometni. Ja jaunajam uzbrucējam izdosies iekļaut sastāvā, kas dosies uz pasaules čempionātu, viņš Rīgas "Dinamo" rindās atgriezīsies tikai janvārī.

Kā ziņots, Dārziņš oktobra vidū sarāva kreisā atslēgas kaula un pleca paugura locītavas saites. Laukumā viņš cer atgriezties februāra vidū.

Rīgas "Dinamo" ar "Ak Bars" tikās arī savā sezonas pirmajā mačā, kurā "Dinamo" izbraukumā piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 2:5.

Kā ziņots, iepriekšējā mačā "Dinamo" pirmdien, uzsākot četru mājas spēļu sēriju, otro reizi neilgā laikā tikās ar pašreizējo KHL čempionvienību Ufas "Salavat Julajev", piedzīvojot zaudējumu ar rezultātu 2:4.

Zīmīgi, ka pēdējās četras Rīgas "Dinamo" uzvaras noslēgušās ar rezultātu 2:1.

Šajā mājas spēļu sērijā "Dinamo" ik pēc dienas pauzes spēkosies arī ar Ņižņekamskas "Ņeftehimik" un Čehovas "Vitjaz" vienībām. Tad pēc decembra pārtraukuma "Dinamo" aizvadīs vēl divas spēles izbraukumā, kas Latvijas komandai būs pēdējās KHL čempionātā šogad. Gada izskaņā Rīgas "Dinamo" dosies uz Šveici, kur piedalīsies Špenglera kausā.

Rīgas "Dinamo" komanda pēdējā 21 spēlē pie vismaz viena punkta tikusi 15 reizes.

Šobrīd KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 43 punktiem 30 mačos joprojām ieņem astoto vietu, bet "Ak Bars" vienība ar 43 punktiem 28 spēlēs atrodas Austrumu konferences sestajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!