Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" vārtsargs Jānis Kalniņš bija svarīgs spēlētājs uzvarā pret Hantimansijskas "Jugra", pēc mača teica uzbrucējs Georgs Golovkovs.

Kalniņš aizvadītajā mačā atvairīja 30 no 31 pretinieku metiena, palīdzot "Dinamo" pēcspēles metienu sērijā ar 2:1 uzvarēt "Jugra".

"Jānis mūs šodien ļoti "pavilka". Bija momenti, kur viņš mūs vairākkārt izglāba. Tiešām, viņš ir malacis. Žēl, ka neizdevās uzvarēt, neielaižot vārtus," pēc spēles Rīgas "Dinamo" preses dienestam teica Golovkovs.

"Maču iesākām miegaini, bet tad jau savācāmies un sākām spēlēt. Otrajā periodā jau bija vairāki labi momenti. Spēles beigās bija tāds, ļoti jocīgs noraidījums, kur nekā nebija. Domāju, būtu spēli vinnējuši tīrajā laikā," skaidroja uzbrucējs, kurš nepilnās 11 minūtēs izdarīja divus metienus pa vārtiem.

Nākamā spēle Rīgas "Dinamo" komandai būs ceturtdien, kad savā laukumā tā uzņems Astanas "Baris"vienību.

"Uz katru spēli gatavojamies atsevišķi. Jāpaskatās, kur šodien pieļāvām kļūdas. Ir jāgatavojas nākamajai cīņai. Viss atkarīgs, kā mēs spēlējam, nevis pretinieks. Jo labāk mēs spēlējam, jo grūtāk pretiniekam," teica Golovkovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!