Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" ar maču pret Slovākijas komandu Popradas "Lev" šodien uzsāk četru mājas spēļu sēriju.

Mačs "Arēnā Rīga" sāksies plkst.19.30, un to tiešraidē būs iespējams vērot Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanālā.

Paredzams, ka šajā mačā "Dinamo" rindās debitēs 25 gadus vecais čehu uzbrucējs Jakubs Šindels, kurš līgumu ar Latvijas klubu parakstīja pagājušās nedēļas nogalē.

Abas komandas savā starpā Rīgā tikās arī septembra beigās, kad "Dinamo" hokejisti nespēja gūt nevienus vārtus un piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 0:2.

Kā ziņots, savā iepriekšējā mačā Rīgas "Dinamo" izbraukumā ar 7:1 sagrāva kauslīgo Čehovas "Vitjaz" vienību, pārtraucot sešu zaudējumu sēriju.

Šosezon kopumā Latvijas klubs uzvarējis tikai divos no desmit mačiem.

Savukārt "Lev" komanda, kas ir līgas jaunpienācēja, pēc sezonas sākumā piedzīvotajiem pieciem zaudējumiem pēc kārtas pēdējos piecos mačos izcīnījusi četras uzvaras.

Pašlaik KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar astoņiem punktiem desmit spēlēs ieņem priekšpēdējo, desmito, vietu, bet "Lev" komanda ar 12 punktiem desmit cīņās atrodas devītajā pozīcijā.

Pēc spēles ar "Lev" vienību šajā mājas spēļu sērijā Rīgas "Dinamo" līdz nākamajai otrdienai ar dienas intervālu spēkosies arī ar Jekaterinburgas "Avtomobilist", Astanas "Baris" un Čeļabinskas "Traktor" komandām.

Rīgas "Dinamo" minimālais uzdevums šajā sezonā ir iekļūšana Gagarina kausa izcīņā.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā sezonā Rīgas "Dinamo" komanda aizkļuva līdz Gagarina kausa Rietumu konferences pusfinālam, kurā sērijā līdz četrām uzvarām ar rezultātu 1-4 zaudēja Jaroslavļas "Lokomotiv" vienībai, kas pēc traģiskas aviokatastrofas, kurā bojā gāja visi vienības hokejisti, ieskaitot leģendāro latviešu aizsargu Kārli Skrastiņu, šosezon sacensībās nepiedalās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!