Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" vadība neplāno no amata atbrīvot komandas galveno treneri Normundu Sējēju, intervijā aģentūrai "TASS" sacīja kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" šīs sezonas sākums ir ļoti neveiksmīgs, jo 15 spēlēs izdevies tikt tikai pie sešiem punktiem. Tas līgas kopvērtējumā dod pēdējo vietu.

"Mums kluba padomē viedokļi daļās – kāds vēlas atlaist treneri, kāds vēlas atlaist dažus spēlētājus vai nosūtīt viņus uz fārmklubu. Es visus mierinu un saku, ka trenerim Sējējam ir jādod iespēja. Ja mēs Sējēju atlaidīsim, tad viņam tuvākajā laikā vairs nebūs iespējas strādāt par treneri. Mēs arī domājam par cilvēkiem," skaidroja Savickis. "Ļausim viņam trenēt un mēģināt iekļūt izslēgšanas spēlēs."

Savickis arī teica, ka komandas sniegums laukumā neesot slikts, tikai uzvaras neizdodas izcīnīt. "Mums ir jauna un laba komanda, kurā spēlē vietējie hokejisti. Mēs nevēlējāmies sastāvu veidot tikai no ārzemniekiem, jo "Dinamo" ir mūsu nacionālā komanda," uzsvēra Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs.

"Mēs labāk audzinām savus spēlētājus, nevis gūstam panākumus uz ārzemnieku rēķina. Mums ir cerības iekļūt izslēgšanas spēlēs. Komandai ir jāpārvar šis grūtais periods," uzsvēra Savickis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!