Foto: Publicitātes foto
Hokeja klubs "Rīga" trešdien nespēja izcīnīt otro uzvaru divās dienās pret Habarovskas "Amurskije Tigri" vienību, spēles laikā izsējot divu vārtu pārsvaru.

"Rīga" vienība laukuma saimniekiem piekāpās ar rezultātu 2:3 (2:0, 0:2, 0:1), abām komandām divās spēlēs dalot uzvaras uz pusēm.

Spēles 13. minūtē tās rezultātu atklāja Patriks Zabusovs, bet pārsvaru nepilnas piecas minūtes vēlāk dubultoja Rihards Liģis. Mājinieki otrajā trešdaļā atbildēja ar diviem vārtu guvumiem, pa reizei skaitliskajā vairākumā izceļoties Gļebam Ņikitinam un Ņikitam Staršinovam.

Savukārt spēles pēdējā trešdaļā rīdzinieki mazākumā arī ielaida trešo ripu, pēc labas Habarovskas komandas izspēles pustukšos vārtos precīzi metot Iļjam Kožuhovam.

Mājinieku vārtos veiksmīgu maču aizvadīja Aleksandrs Jevgrafovs, kurš atvairīja 33 no 35 metieniem, bet Bruno Brūveris tika galā vien ar 16 no 19 mājinieku raidījumu.

Jau ziņots, ka "Rīgas" hokejisti otrdien ar rezultātu 4:2 pārspēja Habarovskas komandu.

Hokeja klubs "Rīga" pēc aizvadītās spēles ar 48 punktiem 38 mačos saglabā septīto vietu Rietumu konferencē, bet Habarovskas vienība 42 spēlēs guvusi vien 20 punktus, kas tai ļauj ieņemt 16., priekšpēdējo pozīciju tajā pašā konferencē.

Rīdziniekiem tagad jādodas uz Maskavu, kur 28. un 29. decembrī tiks aizvadītas divas spēles ar "Krilja Sovetov" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!