Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" spēlētāji dažos brīžos nospēlēja vieglprātīgi, nopelnot nevajadzīgus noraidījumus, pēc zaudējuma pagarinājumā Čerepovecas "Severstaļ" teica galvenais treneris Pēteris Skudra.

Jau vēstīts, ka "Dinamo" ar rezultātu 3:4 pagarinājumā zaudēja "Severstaļ".

"Mums tā bija smaga spēle, jo spēlējām otro dienu pēc kārtas. Saņēmām muļķīgus noraidījumus, mums jāuzlabo disciplīna, jo dažos momentos vieglprātīgi spēlējam. Nekontrolējam nūjas, kājas. Tādai komandai, pret kuru daudz jāslido, dot daudzas iespējas vairākumā spēli mums padarīja grūtu," pēcspēles preses konferencē sacīja Skudra.

"Spēlējot pieci pret pieci, mēs tikām galā. Šodien visi cīnījās, nevienu mirkli nebija tā, ka kāds nolaida rokas. Atšķirībā no iepriekšējās spēles, iznācām laukumā gatavi no pirmajām sekundēm. Tas ir pozitīvs moments," turpināja treneris.

"Trešais periods bija vājākais, jo šī bija otrā spēle divās dienās. Sapratām, ka pret tik labi slidojošu un fizisku komandu, kā Čerepoveca, mums nebūs pa spēkam nospēlēt tāpat mača otrajā daļā kā pret ''Traktor'', kur fiziski noēdām pretinieku. Mums tas nebija pa spēkam. Tāpēc gribējām nospēlēt uz rezultātu. Kaut kur tas izdevās, bet atkal bija nevajadzīgs noraidījums," norādīja Skudra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!