Foto: RIA Novosti/Scanpix
Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) trešdien, 9. decembrī, neticamu atspēlēšanos paveica Maskavas "Spartak", kas cīņā pret Magņitogorskas "Metallurg" izlīdzinājumu paatlaikā panāca praktiski līdz ar spēles beigu signālu.

Jau spēles 13. minūtē "Spartak" zaudēja ar 0:2, bet tad vienus vārtus atguva vēl pirmajā periodā. Līdz pat spēles izskaņai komandām vārtus neizdevās gūt, bet vairāk nekā divas minūtes pirms cīņas beigām, kad noraidījumu izpelnījās "Metallurg" hokejists Rafaels Batiršins, "Spartak" nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju. Vārtsarga nomaiņa nelīdzēja gūt vārtus, desmit sekundes pirms beigām "Spartak" treneri pieprasīja pārtraukumu, kas deva rezultātu. Pēc iemetiena "Spartak" spēja iegūt ripu un līdz ar beigu signālu Jevgeņijs Bodrovs guva vārtus. Tiesneši video atkārtojumā konstatēja, ka ripa vārtu līniju šķērsojusi 0,09 sekundes pirms spēles beigu signāla.

Papildlaikā nevienai komandai neizdevās izcīnīt uzvaru, bet pēcspēles metienos "Spartak" komanda bija pārāka ar 2:0, gūstot uzvaru ar 3:2.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!