Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Karls Stolerijs pēc komandas kārtējās neveiksmes atzina, ka karjeras laikā izjutis vēl garākas zaudējumu sērijas, tāpēc smagajos brīžos nedrīkst nolaist rokas.

Rīdzinieki trešdien savās mājās ar 2:5 piekāpās Oskara Bārtuļa pārstāvētajai komandai Vladivostokas "Admiral", piedzīvojot jau 12. zaudējumu pēc kārtas. Rīgas "Dinamo" tādējādi turpina kluba vēsturē ilgāko zaudējumu sēriju un KHL kopvērtējumā jau pēc nospēlētām 16 spēlēm ir izteikta līgas pastarīte.

"Nebija labs spēles sākums. Mača izskaņā tikai parādījām labu spēli un izdarījām nopietnu spiedienu uz vārtiem. Šis jau bija par vēlu. Mums ar pilnu jaudu ir jāspēlē sešdesmit minūtes," Rīgas "Dinamo" mājaslapā internetā citēts hokejists, kuru atzina par labāko rīdzinieku rindās šajā mačā. "Kāpēc labi spēlējām tikai mača izskaņā? – Tas ir ļoti labs jautājums. Ja mēs zinātu atbildi, par šādām lietām mums nebūtu jāuztraucas. Mums katram personīgi jāsaprot, ko darām laukumā."

"Ir gadījies pabūt garākās zaudējumu sērijās. Tā nepavisam nav laba sajūta. Ir jāatrod veids, lai turpinātu strādāt, jo nekad nedrīkst nolaist rokas," piebilst aizsargs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!