Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" kapteiņa Sanda Ozoliņa trauma ir liels trieciens vienībai, intervijā aģentūrai "RIA Novosti" izteicies Latvijas kluba galvenais treneris Jūliuss Šuplers.

Kā ziņots, Ozoliņš svētdienas spēlē ar Novosibirskas "Sibirj" komandu neveiksmīgi tika iegrūsts bortā un salauzis ribas, tāpēc nevarēs spēlēt aptuveni mēnesi. Kā atklāja Šuplers, Ozoliņam konstatēts divu ribu lūzums.

"Šī ir ļoti nepatīkama diagnoze. Viņam jāatpūšas vismaz trīs nedēļas, bet, visticamāk, mēnesis," atklāja Šuplers. "Komandai tas ir ļoti nepatīkami. Šī mums ir liela problēma."

"Sandis šodien bija treniņā. Viņam nepieciešams absolūts miers, un viņš nodarbosies ar atjaunojošiem vingrinājumiem," teica Šuplers. "Mums ir svarīgi, lai viņš pilnībā atveseļojas, tāpēc nekur nesteigsimies."

Tagad Rīgas "Dinamo" komandai savā laukumā jāaizvada vēl trīs spēles, bet nākamajā trešdienā Latvijas klubs uzsāks trīs spēļu izbraukuma sēriju Jekaterinburgā, Ņižņekamskā un Kazaņā.

"Droši vien viņš izbraukumā nedosies. Kāpēc? Kaut gan viss atkarīgs no viņa pašsajūtas un vēlmes," Šuplers tomēr nenoliedza, ka, iespējams, kapteinis varētu doties līdzi komandai izbraukuma sērijā, kaut nevarēs spēlēt.

Pēc šīs izbraukuma sērijas līgā sāksies decembra pārtraukums un nākamo maču Latvijas klubs aizvadīs tikai 22.decembrī, kad uzņems Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Maskavas "Dinamo" vienību. Pēc tam līdz gada beigām Rīgas "Dinamo" savā laukumā aizvadīs vēl trīs spēles.

Līdz šim Ozoliņš bija piedalījies visās 28 Rīgas "Dinamo" aizvadītajās spēlēs, gūstot trīs vārtus un izpildot 18 rezultatīvas piespēles.

Kā ziņots, aizvadītajā spēlē "Dinamo" uzvarēja "Sibirj" komandu ar rezultātu 3:2 (2:0, 1:2, 0:0), kaut cīņas beigās ilgstoši spēlēja mazākumā.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā patlaban Latvijas klubs ar 43 punktiem 28 spēlēs atrodas sestajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!