Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers pēc Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) "play-off" pirmās kārtas spēles atzina, ka viņa vadītā komanda uzvaru šai mačā izcīnīja pelnīti.

"Šis bija īsts "play-off" mačs," tā spēli pret Maskavas "Dinamo" raksturoja Šuplers. "Abas komandas cieši spēlēja aizsardzībā. Bija bīstami momenti, kurus, man šķiet, mēs izveidojām vairāk. Pateicos saviem puišiem, viņi ļoti centās, un šī uzvara ir pelnīta."

Kad ripa pirmoreiz nonāca Maskavas "Dinamo" vārtos, laukuma tiesneši devās konsultēties ar video atkārtojuma tiesnešiem, lai noskaidrotu, vai vārti tik aizgrūsti pirms vai pēc tam, kad ripa bija šķērsojusi vārtu līniju. Jāpiebilst, ka salīdzinoši ļoti bieži tieši Gārneta vārti šai mačā tika izgrūsti.

"Mēs necentāmies spēlēt uz vārtsargu, tā vienkārši sanāca, gribējām izdarīt spiedienu vārtu laukumā," uzsver rīdzinieku treneris. "Ļaunprātīgu plānu mums nebija, tā nav mūsu pieeja."

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" KHL "play-off" pirmās kārtas pirmajā spēlē izbraukumā ar 2:1 papildlaikā uzvarēja Maskavas "Dinamo". Otrā komandu spēle notiks ceturtdien, nākamās divas - šīs nedēļas nogalē Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!