Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Pēc Rīgas "Dinamo" izstāšanās no Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) "play-off" turnīra, komandas galvenais treneris Jūliuss Šuplers izteica lielu pateicību saviem spēlētājiem, un apsveica pretiniekus ar iekļūšanu nākamajā Gagarina kausa izcīņas kārtā.

"Vispirms gribu pateikties saviem puišiem, kas cīnījās līdz galam, rādīja līmeni, savu raksturu un es ļoti lepojos ar šo komandu, kas spēlēja pēc pilnas programmas visu sezonu," teica Šuplers. "Apsveicu Lokomotiv komandu un vēlam viņiem veiksmi nākamajā kārtā. Varbūt mēs zaudējām nākamajiem Gagarina kausa ieguvējiem."

Runājot par pēdējo, piekto Rietumu konferences pusfināla spēli, rīdzinieku treneris atzina, ka tā bijusi viena no interesantākajām un dramatiskākajām "play-off" sērijā.

"Spēle izveidojās ļoti interesanta, uzskatu, ka tā bija interesanta ne tikai mūsu skatītājiem Rīgā un Latvijā, bet arī līdzjutējiem šajā hallē [Jaroslavļā]," teica Šuplers. "Kad bijām vadībā ar 4:2, pieļāvām kļūdas un ielaidām divus vārtus, un drāma bija gatava! Papildlaikā pietrūka meistarības, arī veiksme nebija mūsu pusē, zaudējām kā komanda."

Jau ziņojām, ka trešdien Jaroslavļā "play-off" otrās kārtas piektajā spēlē Rīgas "Dinamo" papildlaikā ar 4:5 piekāpās "Lokomotiv", un Jaroslavļas komanda svinēja uzvaru visā sērijā ar 4-1, iekļūstot Rietumu konferences finālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!