Foto: LETA

Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā vēl var izcīnīt pietiekami daudz punktu, tikai tam ir jānoskaņojas uz visiem 100 procentiem, saka vārtsargs Mikaels Telkvists.

Kā ziņots, Rīgas "Dinamo" svētdien pieveica vienu no līgas vājākajām komandām Habarovskas "Amur" ar rezultātu 4:1.

"Domāju, šodien spēlējām labi. Ilgi nevarējām gūt vairākus vārtus, bet viņu vārtsargs arī spēlēja ļoti labi," "Dinamo" mājaslapā internetā citēts Telkvists. "Komandā valda laba atmosfēra. Atlikušajās spēlēs vēl varam izcīnīt pietiekami daudz punktu. Sezonas laikā gadās kāpumi un kritumi. Šajā līgā nav vāju komandu, uz katru maču ir jānoskaņojas par visiem 100 procentiem."

Tāpat Latvijas kluba vārtsargs uzsvēra, ka "Amur" vārtu vīrs Mika Jarvinens aizvadīja lielisku spēli. "Amur" vārtsargs aizvadīja ļoti labu spēli. Viņš bija ielaidis tikai divus vārtus. Spēles izskaņā komanda atslābinājās un Pols šo momentu izmantoja. Es ļoti labi saprotu, kāpēc viņš reaģēja tik emocionāli. Mūsdienās nav svarīgi tikai tas, kā esi aizvadījis spēli, svarīga ir arī statistika. Viņš bija aizkaitināts, ka komanda beigās vairs nekoncentrējās."

Rīgas "Dinamo" komanda nākamajā nedēļā dosies četru izbraukumu spēļu sērijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!