Foto: F64
Rīgas "Dinamo" zviedru vārtsargs Mihaels Telkvists, gatavojoties jaunajai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonai izteicis pārliecību, ka tai ir jābūt labākai par iepriekšējo.

"Pērn noskaņojumu uzlaboja Nadeždas kausa izcīnīšana, bet tik un tā – mēs gribam "play-off" spēles," intervijā kluba mājas lapā saka hokejists. "Komandā mums ir pastiprinājums aizsardzībā un uzbrukumā. Ja katrs darīsim savu darbu, visam vajadzētu būt kārtībā."

Telkvists atzīst, ka treniņnometnes sākums, kā katru gadu, ir smags. "Sākums, protams, ir grūts, jāpierod pie lielām slodzēm. Mēs šobrīd smagi strādājam, pēc treniņa esi piekusis, bet tā tam jābūt. Sezonas gaitā smagie treniņi atmaksāsies," saka vārtsargs. "Olimpisko spēļu dēļ šī būs garāka sezona, jāstrādā."

Telkvisks norāda, ka šajā treniņu posmā galvenais ir strādāt pie fiziskās formas un izturības. "Šobrīd mēs "spiežam uz fizisko". Mums, vārtsargiem, šīs dienas plāns ir divas stundas uz ledus, tad pusdienas un pēcpusdienā atkal divu stundu ilgs treniņš uz ledu," atklāj vārtsargs.

Kā ziņojām, pirmo pirmssezonas pārbaudes spēli Rīgas "Dinamo" aizvadīs 2.augsutā pret Ņeftekamskas "Toros" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!