Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Maskavas "Dinamo" galvenais treneris Oļegs Znaroks, dabūjis pirmajā Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) "play-off" kārtā pretiniekos Rīgas "Dinamo", apgalvo, ka šīs spēles būs pavisam citādas nekā regulārā čempionāta mači, raksta krievu mediji.

Svētdien Maskavas "Dinamo" pēcspēles metienos ar 2:1 uzvarēja Novosibirskas "Sibirj" un nodrošināja otro vietu Rietumu konferences kopvērtējumā. Līdz ar to izslēgšanas spēļu turnīra pirmajā kārtā maskavieši tiksies ar septītās vietas īpašniekiem - Rīgas "Dinamo", kam šosezon zaudējuši četrās no piecām spēlēm.

Ja Maskavas "Dinamo" būtu zaudējuši "Sibirj", kopvērtējumā ieņemtu trešo vietu un rīdzinieku pretinieki "play-off" būtu Sanktpēterburgas SKA.

"Jā, es sekoju līdzi [spēlei starp SKA un "Ak Bars"]. Man bija lieliska iespēja izvēlēties pretiniekus "play-off", taču es to nedarīju," atzinās Znaroks. "Spēlēsim ar Rīgu."

To, ka Maskavas "Dinamo" šosezonas četrreiz zaudējuši Rīgas "Dinamo", Oļegs Znaroks neņem vērā. "Nu un tad? Pagājušogad mēs visu laiku zaudējām SKA. "Play-off" viss būs pavisam citādi," Znaroku citē "sportbox.ru".

Jau ziņojām, ka abu komandu pirmās spēles 23. un 24.februārī notiks Maskavā, bet pirmās divas spēles Rīgā būs 26. un 27.februārī. Nepieciešamības gadījumā nākamie mači 1.martā notiks Maskavā, 3.martā Rīgā un 5.martā atkal Maskavā.

Atgādinām, ka Maskavas "Dinamo" Rīgas komandu uzvarēja tikai pirmajā tikšanās reizē 25. oktobrī Maskavā, pārējās četrās savstarpējās regulārā čempionāta spēlēs uzvarēja Rīgas "Dinamo" - 16. oktobrī Maskavā, 22. decembrī Rīgā, kad pēcspēles metienos veiksmīgu KHL debiju piedzīvoja vārtsargs Edgars Lūsiņš, 10. janvārī, kad Rīgas "Dinamo" pēc vairāk nekā mēneša pārtraukuma svinēja uzvaru pamatlaikā, un pēdējoreiz 20. janvārī, sagādājot Oļega Znaroka vadītajai komandai 11. zaudējumu pēc kārtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!