Foto: F64

Rīgas "Dinamo" valdes priekšsēdētājs Juris Savickis kā minimālo uzdevumu komandai nākamajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā izvirzījis iekļūt izslēgšanas spēlēs, un jaunais galvenais treneris Sergejs Zubovs neatsakās no šāda izaicinājuma, intervija aģentūrai RIA sacīja pats Savickis.

Jau vēstīts, ka Zubovs oficiāli apstiprināts par Rīgas "Dinamo" galveno treneri, amatā nomainot Pēteri Skudru.

"Minimālais uzdevums ir iekļūšana izslēgšanas spēlēs, un Zubovs neatsakās no šāda uzdevuma. Viņš saka, ka mums ir jācīnās," sacīja Savickis.

Rīgas "Dinamo" valdes priekšsēdētājs sacīja, ka pēc visu kandidātu izvērtēšanas Zubovs bija galvenais favorīts uz amatu.

"Ja godīgi, mums pat ir mazliet bail uzņemt cilvēku ar tik augstiem sasniegumiem, jo komanda pēdējos gados nav spējusi sevi labi parādīt," sacīja Savickis. "Es ceru uz sinerģiju starp "Dinamo" vadību un izcilo treneri Zubovu. Mēs izveidosim labu sadarbību starp ģenerālmenedžeri, valdes locekļiem un padomnieku, un kopā mēs piešķirsim "Dinamo" jaunu ātrumu."

Treneris spēlētājus iepazīstinās ar savu redzējumu, taču, runājot par komplektāciju, Savickis sacīja, ka ārzemnieki tiks meklēti tikai tajās pozīcijās, kurā vietējie spēlētāji nevar nospēlēt pietiekamā līmenī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!