Foto: LETA
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Sergejs Zubovs pēc panākuma pret Novosobirskas "Sibirj" slavēja komandas vārtsargu Juhanu Matsonu, kuram izdevās teicami nospēlēt.

Rīdzinieki kārtējā mačā otrdien, 12. oktobrī, savā laukumā "Arēna Rīga" pēdējā trešdaļā guva trīs vārtus un ar 4:1 pieveica "Sibirj". Rīgas "Dinamo" četrās no pēdējām piecām spēlēm tikusi pie punktiem, kas ļāvis KHL Rietumu konferences kopvērtējumā pakāpties uz devīto vietu. Rīdziniekiem ir 15 punkti, tikpat punktu ir arī astotajā vietā esošajai "Torpedo" vienībai, bet vēl vietu ausgtāk ar 16 punktiem ir "Spartak".

"Neatceros, kad mums būtu bijuši tik vāji pirmie divi periodi. Smagi iesākām spēli, "sakasījām" vienu momentu, ko spējām izmantot. Smagi gāja pret labi slidojošu un organizētu komandu. Puiši malači, ka atrada sevī spēkus, izveidoja momentus. Protams, jāizceļ Juhans (Matsons), kurš aizvadīja superspēli, puiši iedevsmojās no tā un "piebalsoja"," sacīja Zubovs.

Matsons spēlē atvairīja 33 metienus, bet rīdzinieki pa pretinieku vārtiem izdarīja vien 19 metienus.

KHL sezonas turpinājumā Rīgas "Dinamo" ceturtdien, 14. oktobrī, uzņems Ņižņekamskas "Ņeftehimik", tad pēc divām dienām viesos spēlēs ar Podoļskas "Vitjazj", bet tad 19. oktobrī atkal "Arēnā Rīga" spēlēs pret Magņitogorskas "Metallurg".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!