Gatavojoties Latvijas XVI atklātajam ziemas peldēšanas čempionātam, kas Liepājā norisināsies 25. janvārī, svētdien, 15. decembrī, pulksten 13. aktīvās atpūtas vietā "Beberliņi" norisināsies tematiskais ziemas peldēšanas koptreniņš ar hokeja klubu "Liepāja", ziņo pasākuma organizatori.

Uz koptreniņu aicināts ikviens interesents – gan cilvēki, kuri vēlas uzzināt ko vairāk par ziemas peldēšanu un rūdīšanos, gan tie, kuri nolēmuši iejusties hokejista lomā un pamēģināt, kā treniņiem un spēlēm iesildās hokejisti.

Ziemas peldēšanas koptreniņa iesildīšanos svētdien vadīs hokeja kluba "Liepāja" hokejisti – aizsargs Mārtiņš Oskars Freimanis un uzbrucējs Māris Miezis, kuri arī paši pievērsušies ziemas peldēšanai.

Koptreniņa dalībnieki, kuri pēc treniņa dosies peldēt, pēc kopējās peldes bez maksas varēs sasildīties arī pirtiņā. Savukārt tie, kuriem ir interese par ziemas peldēšanu un rūdīšanos, bet kuri vēl nav saņēmuši drosmi, draudzīgā atmosfērā varēs aprunāties ar jau pieredzējušiem ziemas peldētājiem.

Ikviens interesents aicināts reģistrēties ziemas peldēšanas čempionātam mājaslapā veloronis.lv, kur pieejams arī sacensību nolikums. Līdz 7. janvārim reģistrācija čempionātam ir par zemāku dalības maksu, no 8. janvāra dalības maksa pieaugs.

Sacensībās var piedalīties 200 dalībnieku, bet, sasniedzot šo skaitu, pieteikumu pieņemšana var tikt pārtraukta. Reģistrācija internetā ilgs līdz 17. janvārim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!