Foto: FIVB

"Nike Riga Run" oranžajā treniņā, kas notiks ceturtdien, 18.jūlijā, Mežaparkā, piedalīsies arī vairāki slaveni Latvijas sportisti, informē pasākuma rīkotāji.

Līdz ar "Nike Riga Run" dalībniekiem treniņā piedalīsies Latvijas vadošie pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš. Treniņu vadīs TV dīva Vita Balčunaite.

Šis turklāt būs īpašs, "oranžais" treniņš, ", kura laikā Swedbank aicina ziedot sporta apģērbu, apavus un inventāru Latvijas maznodrošinātajām ģimenēm, tādejādi paplašinot pasākuma pamatideju – ziedot un palīdzēt citiem.

18. jūlija labdarības treniņa norises sākums – plkst. 19:00, pie ieejas Mežaparkā, netālu no Rīgas Zooloģiskā dārza. Lai nodrošinātu pēc iespējas ērtāku mantu nodošanas procesu, treniņa norises vietā tiks izvietotas Swedbank sarūpētas ziedojumu kastes, kur atstāt nenovalkātu, vēl lietojamu sporta inventāru, apģērbu un apavus tām ģimenēm, kas lūgušas atbalstu labdarības fondā Ziedot.lv. Fonda vadītāja Rūta Dimanta aicina aktīva dzīvesveida entuziastus pārskatīt savu garderobi – varbūt tur atrodas sen nelietotas mantas, kas citiem palīdzētu spert pirmo soli veselības un, iespējams, labākas dzīves virzienā.

"Oranžā" dalībnieki šoreiz aicināti uzvilkt kaut ko oranžu, par savu atsaucību saņemot tērpu papildinošu aksesuāru no "Swedbank", kā arī iespēju iegādāties "Nike" skriešanas apģērbu un apavus šajā krāsā par ļoti izdevīgu cenu. Iesildīšanos labdarības treniņa dalībniekiem vadīs sporta kluba "Veselības fabrika" pieredzējusī un atraktīvā fitnesa trenere Marta Kešāne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!