Foto: F64
Turpinās reģistrācija iemīļotajam tautas sporta pasākumam "Stipro skrējiens 2019", kas šogad norisināsies 3. augustā atpūtas un sporta bāzē "Zelta Zirgs", Ķegumā, informē rīkotāji.

Arvien vairāk cilvēku Latvijā pievēršas sportiskām aktivitātēm, tāpēc "Stipro skrējiens 2019" maina savu ierasto konceptu un norises laiku, padarot to pieejamāku arī tiem sportot gribētājiem, kurus iepriekš biedējuši pavasara nenosakāmie laikapstākļi un stindzinošās peļķes - šogad ielēkt ūdens šķērslī vai izlīst cauri dubļu vannai būs veldzējoši un pat patīkami.

Šogad pasākumā paredzētas sekojošas distances: "Izlūku" skrējiens (~5km), kurā piedalīties varēs ikviens, kurš sasniedzis 13 gadu vecumu, individuālie skrējieni sievietēm un vīriešiem (~10km), kā arī komandu skrējiens (~10km), kurā jāpiedalās gan sieviešu, gan vīriešu dzimuma pārstāvjiem. Jaunākajiem dalībniekiem būs iespēja piedalīties "Mazais Stipro skrējiens", kur sarežģītākā trase sasniegs gandrīz 2km atzīmi.
Skrējienā, tāpat kā iepriekšējos gados, priekšplānā tiks virzīti fiziskie pārbaudījumi trasē, taču šoreiz "Stipro skrējiens" kalpos arī kā satikšanās vieta draugiem, radiem, ģimenei un kolēģiem. Pasākuma teritorijā darbosies uzņēmumi, kas piedāvās ēdināšanas pakalpojumus un citas atrakcijas, kā arī dalībnieki paši varēs atrast sev tīkamu vietu, lai nodotos grila sezonas nodarbēm, sarunām un atmiņām par paveikto trasē.

"Stipro skrējiens" ir lielisks spēku un izturības pārbaudījums, kas no ikviena prasa nedaudz piepūles, nedaudz neatlaidības un vēl nedaudz cīņasspara, bet sasniedzot finišu, trasē ieguldītais darbs nes gandarījumu un lepnumu par padarīto.

Organizatori aicina rūpīgi izvērtēt savas spējas, izvēloties distanci, kā arī atgādina padomāt par ērtu un laikapstākļiem atbilstošu apģērbu.

Fotogalerija: 2018. gada "Stipro Skrējiens" Ķegumā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!