Foto: Publicitātes foto
"Stipro skrējiens 2011" šogad ir mainījis norises vietu un notiks Tukuma rajona kinopilsētiņā "Cinevillā", informē pasākuma rīkotāji.

Nu jau par tradicionālu kļuvušais masu ekstrēmais skrējiens norisināsies jaunā vietā - kinopilsētiņā Cinevilla Tukuma rajonā 4.maijā. Organizatori iecerējuši izveidot pasākumu, kas turpmāk katru gadu notiktu Latvijas Neatkarības atjaunošanas gadadienā, atzīmējot šo nozīmīgo datumu ar saukli - "par stipru Latviju!".

Biedrības mērķis ir veidot "Stipro skrējienu" kā piedzīvojumu pasākumu, kurā dalībniekiem pašiem ir iespēja noteikt savu spēju robežu. Sacensību dalībnieki jau tradicionāli tiks iedalīti trijās grupās: individuālo dalībnieku grupa atsevišķi sieviešu un vīriešu ieskaitei, un komandu grupa ar četriem dalībniekiem.

Šogad "Stipro Skrējiens" ieguvis starptautisku perspektīvu un pieteikušās arī komandas no ārvalstīm. Rīkotāji cer, ka šogad tiks pārspēts pagājušā gada dalībnieku skaita rekords, kas ir ap 1000 skrējēju. Uz šo brīdi pieteikušies jau 250 interesentu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!