Foto: F64
Latvijas bobsleja divnieks Oskars Ķibermanis/ Matīss Miknis sestdien, 30. janvārī, Insbrukā, Īglsas trasē, ar sudrabu noslēdz Pasaules kausa sezonu.

Oskars Melbārdis ar stūmēju Edgaru Nemmi ieņēma dalītu 12. vietu, bet Emīls Cipulis ar stūmēju Ivo Danu Kleinbergu ieņēma 17. vietu 24 ekipāžu konkurencē. Cipulim šīs bija pirmās augstākā līmeņa sacensības ārpus Siguldas trases.

Ķibermanis/ Miknis pirmajā braucienā bija otrie, otrajā sasniedza trešo labāko laiku, bet ar to pietika sudraba pozīcijas nosargāšanai. Pārliecinoši pēdējā posmā un visā Pasaules kausā uzvarēja Frančesko Frīdrihs, kurš Ķibermani apsteidza par 0,72 sekundēm. Trešo vietu ar labi veiktu otro braucienu izcīnīja Krievijas pārstāvis Rostislavs Gaitjukevičs, kurš Ķibermanim zaudēja 0,10 sekundes.

Melbārdis/ Nemme nespēja iesaistīties cīņā par iekļūšanu desmitniekā. Pirmajā braucienā viņiem 12. vieta, otrajā 14. labākais laiks, bet summā nosargāta 12. vieta (+1,40 sekundes).

Cipulis/ Kleinbergs pirmajā braucienā bija 18. vietā, bet otrajā spēja sasniegt 11. labāko laiku (braucienā apsteidzot arī Melbārdi/ Nemmi), summā ierindojoties 17. vietā.

Portāls "Delfi" piedāvāja sacensību teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!