Latvijas bobsleja pilots Oskars Ķibermanis aizvadītās sezonas noslēdzošajos Pasaules kausa posmos un pasaules čempionātā startēja ar savainotām ribām, viņš pastāstīja televīzijas kanāla "360TV" raidījumā "Hattrick ar Puči".

Ķibermanis stāstīja, ka pirms Pasaules kausa septītā posma Leikplesidā viņš treniņā vietējā olimpiskajā centrā saskrējās ar šīs sezonas līderi Frančesko Frīdrihu no Vācijas un lauza vienu vai pat vairākas ribas. Tā kā ārsti šādu traumu gadījumā neko daudz nevar palīdzēt, tika nolemts uz slimnīcu nemaz nebraukt.

"Īstenībā bija baigi grūti. Sākumā nācās lietot pretsāpju zāles, bet pasaules čempionāta četrinieku sacensībās braucu "pa tīro", bez pretsāpju zālēm," viņš stāstīja intervijā Armandam Pučem.

Pasaules kausa septītajā posmā Leikplesidā Ķibermanis, startējot ar traumētām ribām, izcīnīja otro vietu četriniekos un piekto – divniekos, bet astotajā posmā Kalgari attiecīgi ceturto un sesto vietu.

Ķibermaņa četrinieku ekipāža pasaules čempionātā Vistleras trasē izcīnīja sudraba godalgu, bet divniekos viņa ekipāžai sestā vieta. Ķibermaņa komanda gan divnieku, gan četrinieku konkurencē ieguva otro vietu arī Pasaules kausa kopvērtējumā.

Pilnu raidījumu "Hattrick ar Puči" varēs vērot trešdien pulksten televīzijas kanālā "360TV" un lietotnē "Shortcut".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!