Foto: F64
Trešdien, 7. oktobrī "Elektrum" Olimpiskajā sporta centrā norisinājās Latvijas Kamaniņu sporta federācijas (LKSF) biedru kopsapulce un valdes vēlēšanas, kurās uz sesto termiņu prezidenta amatā tika pārvēlēts Atis Strenga, ziņo LKSF.

Svinīgajā uzrunā Atis Strenga izteica cerību, ka kamaniņu sporta sabiedrība dosies uz priekšu ar vēl veiksmīgākām domām. LKSF prezidents arī atklāja, ka divu gadu laikā Daiņa Caunes vadībā tiks apkopoti materiāli un atmiņas par kamaniņu sportu, lai varētu izdot grāmatu.

Par LKSF viceprezidentu ievēlēts Klāvs Vasks, bijušais kamaniņu braucējs, kurš startēja divvietīgajās ekipāžās un 1993. gada junioru čempionātā izcīnīja trešo vietu (divvietīgā ekipāža: Klāvs Vasks/Sandris Līvzemnieks). Ģenerālsekretāres pienākumus turpinās veikt Dace Gods-Romanovska.

Nelielas izmaiņas notikušas arī LKSF valdē – tajā vairs nav Juris Šics, viņa vietā ievēlēts Andris Šics. Tāpat valdē darbu neturpinās arī Aivars Kalniņš un Pēteris Cīmanis.

Pirmo reizi valdē ievēlēts pašreizējais Latvijas nacionālās izlases treneris un menedžeris Kristaps Mauriņš un Latvijas junioru un jauniešu izlases galvenais treneris Zintis Šaicāns.

Savukārt darbu valdē nemainīgi turpinās Normunds Grava, kurš pārstāvēs sacensību tiesnešus, tāpat arī darbu turpinās Dace Ābeltiņa, Ingrīda Amantova un Dace Gods-Romanovska.

Vēlēšanās piedalījās astoņi no desmit LKSF biedriem (sporta klubiem un biedrībām). Prezidents, viceprezidents un ģenerālsekretāre ievēlēti vienbalsīgi. Amatpersonas ievēlētas uz četriem gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!