Foto: DELFI Aculiecinieks
Sestdien Žagarkalnā risināsies "Volcom Peanut Butter and Rail Jam" (PBRJ) snovborda sacensību Baltijas posms, portālu "Delfi" informē pasākuma rīkotāji.

"Volcom Peanut Butter and Rail Jam" ir starptautiskas snovborda amatieru sacensības ar atlases posmiem Eiropā un ASV. Šī ir jau astotā "Volcom PBRJ" sezona un šoziem Eiropā notiek 17 posmi.

Īpaši "Volcom PBRJ" sacensībām "Baltic Snowpark Agency" ir izveidojuši speciālu konstrukciju ar trim slaidiem - "Rails", "Double Kinks Box", "Šāvējs to down box".

Sacensības tiesās trīs tiesneši - pie katras konstrukcijas pa vienam. Dalībnieku uzdevums ir 20 minūšu hīta laikā veikt pēc iespējas labākus trikus pie katra no tiesnešiem. Labāko noteiks visu trīs tiesnešu kopvērtējums, tādēļ ir svarīgi hīta laikā izmantot visas konstrukciju sniegtās iespējas izpildīties.

Šosezon dalībniekiem ir iespēja startēt četrās divīzijās: vecumā līdz 15 gadiem, virs 16 gadiem, meiteņu klase un "Open" (profesionālajiem un sponsorētajiem braucējiem). Trīs labākie no katras divīzijas kvalificējas Eiropas "Volcom PBRJ" čempionātam.

Dalība sacensībās un ieeja "Volcom PBRJ afterparty" vakarā - bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!