Foto: AP/Scanpix
Jamaikas bobsleja izlase trešdien nevarēja aizvadīt pirmos treniņus Soču olimpiskajā trasē, jo ir pazaudējusi visu bagāžu, ieskaitot bobsleja slieces, ziņo "Yahoo Sports".

"Kamanas ir šeit, bet slieces, par kurām mēs tā cīnījāmies, aviokompānija ir atstājusi Ņujorkā, un nevienam no mums nav ekipējuma," saka jamaikiešu bobslejists Vinstons Vatss, cenšoties telefoniski risināt šo nepatīkamo situāciju.

Vatss kopā ar stūmēju Mērvinu Diksonu nokavējuši savu reisu uz Maskavu, jo viņu lidojums no Ņujorkas tika aizkavēts slikto laika apstākļu dēļ.

Ja kombinezoni, ķiveres un apavi "neieradīsies" Sočos līdz ceturtdienai, jmaikiešu bobslejisti cer uz kolēģu atsaucību, lai varētu iepazīties ar Soču trasi pirms oficiālajiem treniņiem, kas sāksies 16. februārī.

Kā ziņojām, Jamaikas bobslejisti pēc kvalificēšanās Soču olimpiskajām spēlēm izsludināja ziedojumu vākšanu, lai varētu startēt šajās sacensībās. Divu dienu laikā sporta entuziasti no visas pasaules viņiem saziedoja 120 tūkstošus dolāru cerēto 80 tūkstošu vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!