Foto: AFP/Scanpix/LETA

Latvijas kamaniņu stafetes izlases izcīnītā bronzas medaļa Pekinas olimpiskajās spēlēs bija lielisks noslēgums šai sezonai un četrgadei, sacīja komandas menedžeris Kristaps Mauriņš.

Jau vēstīts, ka stafetes komanda ar Elīzu Tīrumu, Kristeru Aparjodu un Mārtiņu Botu/Robertu Plūmi sastāvā piekāpās tikai Vācijas un Austrijas izlasēm, atkārtojot pirms astoņiem gadiem paveikto Soču spēlēs.

"Balss ir nobļauta. Emocijas ir vārdiem neaprakstāmas. Izcīnījām bronzu! Tas ir lielisks noslēgums olimpiskajām spēlēm, šai sezonai un četrgadei," teica Mauriņš. "Ja godīgi izanalizēt braucienus tagad nevaru. Redzēju, ka Elīzai un Botam/Plūmem bija kļūda pēc 13. virāžas, bet tas šobrīd ir mazsvarīgi, jo mums ir medaļa. Mēs visi esam priecīgi un lepni par mūsu sportistiem."

"Mums ļoti, ļoti gribējās medaļas olimpiskajās spēlēs. Mēs esam priecīgi, ka beidzot tas pēc astoņu gadu pārtraukuma izdevās," Mauriņš turpināja. "Tagad pacilātā noskaņojumā varam atgriezties mājās! Mēs vienkārši esam laimīgi! Jākrāmē mantas un pēc piecām stundām mēs dodamies uz lidostu. Cerams, ka Rīgā būs daudz sagaidītāju."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!