Foto: F64
Visai skeptiski krievu daiļslidotāja Jevgeņija Pļusčenko izredzes uzvarēt Soču olimpiskajās spēlēs vērtē viņa kolēģi daiļslidošanā, ziņo krievu mediji.

"Pļuščenko būs ļoti grūti uzvarēt," uzskata bijusī daiļslidotāja, 2006.gada Turīnas spēļu čempione Tatjana Navka. "Ja viņš iekļūs labāko trijniekā, ko es Žeņam no visas sirds novēlu, tā viņam būs vēl viena uzvara, īsts panākums."

Par galvenajām problēmām Pļuščenko ceļā uz Sočiem Navka uzskata sportista veselības stāvokli. "Ja ne šīs daudzās traumas, Žeņa būtu galvenais pretendents uz zeltu Sočos," intervijā "Sport Ekspress" saka Navka."Taču iekļūšana labāko trijniekā ir iespējama."

"Viņi ar treneri Alekseju MIšinu rīkojas pareizi, ka reti piedalās sacensībās," turpina bijusī daiļslidotāja. "Kad tev ir pāri 30, ir ļoti saudzīgi jāizturas pret savu organismu. Katrs starts galu galā ir milzīga slodze, kā fiziskā, tā garīga. Nedrīkst "iztērēties". Turklāt Žeņam pašam ir milzīga pieredze, un viņš pats visu lieliski zina un saprot."

Kā zināms, Jevgeņijs Pļuščenko novembra sākumā startēja "Volvo Open Cup" turnīrā Rīgā, kurā, teicami izpildot izvēles programmu, nodrošināja sev tiesības startēt Soču Olimpiādē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!