Foto: AFP/Scanpix
Lielu pasākumu, vai tās būtu olimpiskās spēles vai vispasaules otolaringologu kongresa rīkošana, allaž ir saistīta ar lielu stresu, vienmēr pārāk īsiem termiņiem un no tā visa izrietošiem kurioziem un dīvainībām.

Tā Soču olimpisko spēļu dalībniekiem, mediju pārstāvjiem un viesiem ir sanācis ne viens vien uzjautrinošs brīdis, apmeklējot bieži vien steigā celtos vai "uzprišinātos" olimpiskos vai ikdienišķos objektus.

Viena no pirmajām "hohmām", kas zibenīgi aplidoja visu sociālo tīklu pasauli, bija dubultā tualete. Lai pierādītu, ka tāda patiešām pastāv Soču realitātē, sportisti speciāli to atrada un nofotografējās pierādījumam. Starp citu - nemaz neesot bijis tik viegli atrast, stāsta franču biatlona zvaigzne Martins Furkāds!


Divi podi blakus - tas ir nieks! Daudz grūtāk ir izdomāt, kā tikt ar savām vajadzībām galā tualetē, kurā poda vietā ir skapīši...


Loža skatītājiem vai tiesnešiem?


Šķiet, arī jebkura ēdienreize var sagādāt prieka mirkļus. Valodas "spēles" vienmēr ir aizraujošas, un Soči nav izņēmums! Tulkojumā - mēle mīklā. "Mēle" šai gadījumā angliski tiek tulkota kā "valoda" - sanāk valoda mīklā, bet arī vārds "mīkla" angļu versijā uzrakstīta vien latīņu burtiem un tulkojumā nozīmē tests - tātad, valoda testā.


Savukārt žurnālistu ierašanos Sočos un vēlmi nekavējoties ķerties pie darba ierobežo tāds sīkums kā internets - tas ir, bet karājas pie sienas...


Dažus Soču viesus viesnīcās sagaidīja šādi... Bet ko ta' atbrauc tik ātri?


Tā izskatījās poļu žurnālista numuriņš viņa viesnīcā.


Bet nu nevar taču tā būt, ka viss ir kārtībā!


Nē, tā nav ābolu sula! Tas ir krāna ūdens... Sportisteim ieteikts nemazgāt seju...


Tad jau bite medū ir vismazākā bēda!


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!