Kāds brits notiesājis 2,5 kilogramus smagu sendviču, nopelnot 116 sterliņu mārciņas un īpašu T-kreklu, vēsta "Metro.co.uk".

26 gadus vecais Džeimss Bretels paveica to, kas pirms viņa nebija pa spēkam daudziem citiem bistro "Mangetout" apmeklētājiem Sautendā pie jūras, Lielbritānijā. Gastronomiskajās "dzīrēs", kas ir milzu pārbaudījums gan kuņģim, gan sirdij, ietilpst starp sešām biezām maizes šķēlēm sakārtoti cīsiņi, bekons, šķiņķis, liellopa, tītara un jēra gaļas, steika burgeris, grilēta cūkgaļa, maltā gaļa, dažādi sieri, omlete, tomāti, gurķi, salātu lapas, majonēze, bārbekjū mērce, sinepes un sīpolu riņķīši. To visu papildina krietna frī kartupeļu piedeva un kāpostu salāti. Visā porcijā ir 8000 kilokalorijas.

Milzīgais "Gigantwich" ir īpašs izaicinājums "Mangetout" apmeklētājiem. Ja to nepievārē 45 minūtēs, par maltīti jāmaksā 17,95 mārciņas. Ja apēd ātrāk, maltīte ir bez maksas, turklāt lielais izēdājs saņem naudas balvu un īpašu T-kreklu. Aizvadītajā sestdienā Džeimss Bretels apēda milzīgo porciju 36 minūtēs un 10 sekundēs. Pirms Džeimsa iesapidīgo sendviču apēst mēģinājuši 116 citi vīri.

"Sendviča fotogrāfiju es uzgāju "Facebook", tas bija jaundzimuša bērna izmērā, un es nodomāju, man tas ir jāpaveic," pēc grūtās cīņas teica Bretels.

"Es allaž esmu bijis labā formā, bet pēdējā laikā trenējos īpaši cītīgi, vakariņās ēdot vienu vai divus ēdienus," teic sportiskais vīrietis, kuram gigantiskās sviestmaizes notiesāšana bijis milzu pārbaudījums.

"Beigas bija īpaši mokošas, pēc katra kumosa likās, ka būs slikti. Man šķiet, [bistro] īpašnieks redzēja, cik man ir grūti, tādēļ viņš ieslēdza fonā "Eye Of The Tiger", lai mani atbalstītu."

"Mangetout" īpašnieks Vils Fišendens atzina: "Es biju pārsteigts, ka Džeimss to paveica, jo pirms tam šo izaicinājumu bija mēģinājuši daudz lielāki vīri, kam neizdevās."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!