Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 6.jūnijā, Rīgas Centrāltirgū valdīja īpaši garšīga noskaņa - tur mūsdienu Latvijas garšu pasaules gastronomijas ekspertiem rādīja Pavāru kluba meistari, portālam Tasty.lv vēsta LiveRiga pārstāve Anna Blaua.

Šonedēļ Rīgā viesojas Pasaules gastronomijas pilsētu apvienības Délice pārstāvji, kuri vēlas iepazīt Latvijas kulināro mantojumu un dalīties pieredzē par jauno pavārmākslas talantu apmācību un profesionālajiem standartiem servisa jomā.

Šobrīd apvienībā Délice ir 21 pilsēta, ieskaitot Rīgu, - Barselona, Birmingema, Bordo, Brisele, Čikāga, Gēteborga, Helsinki, Lozanna, Leipciga, Liona, Lisabona, Madride, Monreāla, Orhūsa, Osaka, Puebla, Rabata, Rīga, Sentluisa, Stavangera un Turīna.

Dalība šajā apvienībā palīdz popularizēt pilsētu, tās augstvērtīgo kulināro mantojumu un veselīgu uzturu, skaidro Blaua, uzsverot, ka tā ir iespēju veidot profesionālu sadarbību starp sabiedriskās ēdināšanas, gastronomijas un profesionālās izglītības nozares pārstāvjiem apvienības dalības pilsētās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!