Foto: Publicitātes foto

Portāls Tasty.lv un restorāns Tex-Mex Republic aicina piedalīties konkursā un laimēt dāvanu karti 20 eiro vērtībā Tex-Mex restorānu apmeklējumam.

Atbildi pareizi uz četriem vienkāršiem jautājumiem un esi veiksmīgākais! Konkursa uzvarētāju 8.jūlijā izlozēsim no visiem pareizi atbildējušiem dalībniekiem. Lai veicas!

Konkurss noslēdzies, apsveicam Antru! Informācija par balvas saņemšanu nosūtīta uz norādīto e-pasta adresi.

Uz tikšanos jaunos konkursos!

Balvu sarūpējis restorāns Tex-Mex Republic

Jaunais restorāns Tex-Mex Republic ir esošā restorānu tīkla Tex-Mex atdzimšana jaunā veidolā. Ar šī restorāna atklāšanu tika iezīmēta jauna ēra – pakāpeniski arī visi pārējie restorāni tiks pārveidoti jaunā koncepta veidolā.

Atšķirībā no esošajiem Tex-Mex restorāniem Tex-Mex Republic apmeklētāji var baudīt Latvijā plašāko burritos piedāvājumu, kas ir jaunā restorāna firmas zīme. Tāpat, piedāvājumā ir oriģināli izcilākie Teksasas burgeri Latvijā, ar pašceptu maizi un restorāna pavāru pagatavotām mērcēm, kas piešķirs tiem īpašas garšu sajūtas baudījumu. Restorāna meistardarbs ir izcilu grilētas gaļas ēdienu izvēle – nevainojami steiki, mutē kūstošas ribiņas un pikanti vistas spārniņi. Īpaši svarīga sastāvdaļa jaunajā zīmolā ir gardēžu veikaliņš, kur var iegādāties saldumus, dažādas mērces, eļļas, garšaugu maisījumus, marinējumus.

Pirmais Tex-Mex Republic atrodas tirdzniecības centrā Domina Shopping, Rīgā, Ieriķu ielā 3, pie izejas uz Bērzaunes ielu. Restorāna darba laiks katru dienu ir no plkst. 10.00 līdz 22.00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!