Interesanti, ka, neskatoties uz enčiladas svaru un garumu, tā tomēr nebija gana liela, lai iekļūtu Ginesa Rekordu grāmatā. Pasākums norisinājās vienā no trūcīgākajām Mehiko piepilsētām tās ikgadējā gastronomijas svētku laikā, lai sekmētu meksikāņu kulinārās plasmes un popularizētu vēsturisko mantojumu.
Enčilada ir tradicionālais Meksikas ēdiens, kurš sastāv no pildījuma un kukurūzas tortiljas, kas to "satur". Tortilja tiek pārlieta ar čili piparu mērci. Par pildījumu var kalpot gan gaļa. siers un pupiņas, gan kartupeļi un dārzeņi, iespējas ir bezgalīgas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit