Jau septīto gadu ģimenes uzņēmumā "Skrīveru mājas saldējums" top ar stipru filosofiju, pamatīgu roku darbu, brīvu no viltotām garšām, bet piesātinātu ar "dabas valdzinājumu kaifīgākai dzīvei". Gardēžiem par prieku - tīri un kaislīgi pagatavots saldējums.

Izstādē “Riga Food 2014” būs iespēja nobaudīt 16 dažādus karaliskās izcelsmes saldēdienus, kuros atklājas ne vien vietējā virtuve, bet arī saldējuma amatnieku roku darba pasaule. Šogad "Skrīveru mājas saldējums" kļuvis par “Slow food Rīga” kustības biedru un saņēmis kultūras zīmes „Latviskais mantojums” godu par latvisku garšu ieviešanu saldējuma gatavošanā. 

Noskaidrojies arī vismīļākais no visiem saldējumiem, turklāt ne tikai "Skrīveru mājas saldējuma" oriģināldarbs, bet visu latviešu lepnums – pacilājošs biezpiena saldējums ar fantastiskām avenēm. Atvasarā tapis arī kas jauns – eksperimentālais pīlādžu saldējums, kas atgādina par rudens dziļajām un trauslajām smaržām. 

Tāpat izstādes laikā garšas kārpiņas lutinās gada otrs gaidītākais – satriecošs ķirbju saldējums ar cidonijām, bet atsvaidzinās dievišķais paniņu “Bikini” saldējums. Maigi rūgteni sorberti ar šokolādes saldējumu būs kā sveicieni no aizejošās vasaras… Priecīgi būs arī modernās virtuves cienītāji, kuri varēs cienāties ar jau populārajiem kartupeļu “Laura” un Valmiermuižas alus saldējumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!