10.septembrī tirdzniecībā nonākusi žurnāla Ieva pavārgrāmata ar žurnāla ēdienu autores Lauras Dumberes 50 labākajām receptēm, Tasty.lv uzzināja izdevniecībā.

Jaunajā pavārgrāmatā izdevniecības Santa žurnāliste un Ievas ēdienu autore Laura Dumbere lasītājus ved cauri četriem garšīgiem, baudpilniem gadalaikiem, piedāvājot uzkodas, salātus, pamatēdienus un desertus gan ikdienai, gan lieliem un maziem svētkiem.

"Laura ar savām receptēm izmainīja manu dzīvi, jo neesmu aizrautīga gatavotāja. Saliekot kopā abus Lauras talantus – rakstīšanu un gatavošanu – sanāk burvīgi ēdieni ar stāstu. Man pat negribas tos saukt par receptēm. Tie ir garšīgi stāstiņi par garšīgiem ēdieniem," par pavārgrāmatu teic žurnāla Ieva galvenā redaktore Inita Sila.

"Lauras receptes ir tik izcilas, ka tās gribas gatavot un baudīt atkal un atkal," grāmatu slavē dziedātāja un trīs meitu māmiņa Ance Krauze.

Savs viedoklis arī finansistei un gardēdei Ilzei Jurkānei: "Uzskatu, ka kulinārijā mūs abas vieno līdzīga pieeja – garšīgi, taču vienkārši pagatavojami dažādu tautu ēdieni, kas radoši pielāgoti latviešu saimnieces virtuvei. Esmu izmēģinājusi vairākas Lauras receptes, taču īpaši vēlētos ieteikt viņas rabarberu saldējumu – manā skatījumā tas ir šedevrs."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!