Foto: DELFI
25.septembrī restorānu un kafejnīcu pavāri un citi sabiedriskās ēdināšanas sfēras profesionāļi pulcējās "Miele Gallery" profesionālajā virtuvē uz meistarklasi, kuru vadīja pazīstamais restorāna "Ostas skati" šefpavārs Ingmārs Ladigs.

Pasākuma laikā klātesošajiem bija iespēja vērot, kā top ēdieni no tik eksotiskām izejvielām kā kazas gaļa, vēžu astītes un pīles slāņgaļas, kā arī šos ēdienus pēc pagatavošanas nogaršot. Vislielāko atzinību izpelnījās teļa gaļas lāpstiņa ar baltvīnu un tomātiem, sagatavota ar citronu un zaļumiem un pasniegta ar zaļo zirnīšu risoto un dārzeņiem. Tāpat interesenti vēroja, kā top oriģinālākais no visiem ēdieniem - filo mīklā cepta kazas gaļa ar kaperiem un artišokiem, pasniegta ar dzeltenās paprikas mērci. Šie un vēl daudzi citi ēdieni un izmantotās tehnikas, kā atzina pavāri, kalpos par iedvesmu turpmākajā ikdienas darbā.

Meistarklasi organizēja vairumtirdzniecības firma "Reaton".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!